Despre noi

Compania TEHNOMAX  EXPERT  MC  S.R.L.   este o societate cu capital privat din localitatea Slatina, jud. Olt, care activeaza in domeniul detectiei , semnalizarii , protectiei, si  stingerii incendiilor. In acest domeniu S.C. TEHNOMAX  EXPERT  MC  S.R.L. si-a castigat reputatia prin seriozitate, profesionalism si calitate.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul sistemelor si instalatiilor de stingere a incendiilor si o colaborare cu producatori de marca in ceea ce priveste echipamentele folosite , va oferim solutii profesionale adaptate necesitatilor si cerintelor , dar si bugetului dumneavoastra.

Avand la baza o echipa de specialisti  cu ani de experienta in securitatea la incendiu , S.C. TEHNOMAX EXPERT MC S.R.L. poate aborda proiecte cu acoperire locala cat si nationala, indiferent de marimea si complexitatea acestora.

Obiectivul  nostru este de a fi un important furnizor de servicii de calitate, solutii inovatoare si un partener de incredere in fiecare domeniu in care activam.

Suntem certificati ISO 9001 , ISO 14001 si autorizati ISU pentru proiectarea, executia si intretinerea instalatiilor de detectie ,semnalizare, prevenire si stingere a incendiilor.